Europees Sociaal Fonds

Verhagen Horeca Techniek investeert in duurzame inzetbaarheid van medewerkers ondersteund door subsidie van het Europees Sociaal Fonds:

Het is in de laatste jaren in Nederland steeds moeilijker gebleken om goeie technische mensen aan te trekken en te behouden in alle sectoren. Zo ook in het groot horeca techniek.

Verhagen Horeca Techniek B.V. blijft niet stil zitten en investeert in ons technisch personeel om bij te blijven met de steeds stijgende uitdaging om de veelvoud van apparaten en de veranderende technische kenmerken daarvan meester te blijven.  

Door middel van een intern traject brengen wij de wensen van ons personeel in kaart en stemmen we onze systemen, processen en ontwikkeling van onze medewerkers hierop af. Een nieuw systeem, aangepaste processen en een blijvende focus op training voor onze monteurs zal zorg dragen dat VHT in staat blijft om onze klanten snel, vaardig en vriendelijk te blijven bedienen. Dit is allemaal mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Europees Sociaal Fonds.