Reparatie door VHT

Wanneer uw horeca apparatuur technische mankementen ondervindt kunt u contact op nemen met ons om een afspraak te maken voor reparatie. Eén van onze monteurs zal dan langskomen met een service bus vol onderdelen om uw keukenapparatuur te repareren. 

Mochten er speciale onderdelen nodig zijn om uw horeca apparatuur te repareren dan bestellen wij die onderdelen en komen wij zo snel mogelijk langs om de reparatie te volbrengen. Is een machine zodanig defect dat de reparatie niet ter plekke plaats kan vinden dan nemen wij de machine mee en voeren wij de reparatie uit in onze werkplaats. Vervolgens brengen wij na de reparatie de machine weer terug en installeren wij hem weer op zijn gewenste plaats. 

Wij begrijpen dat u twijfels kunt hebben over de kosten van de reparatie daarom laten wij altijd vooraf de prijs weten van de reparatie zodat u weet waar u aan toe bent. Ook geven wij u advies over uw horeca apparatuur. Is de machine niet meer repareerbaar of is het financieel niet meer verstandig om de machine te repareren dan kunnen wij voor elk budget tot een oplossing komen en wij u verder helpen aan nieuwe keukenapparatuur.

horeca apparatuur reparatie

Wat is NEN 3140?

NEN 3140 is een norm waarin de arbowet en het arbobesluit wordt verwezen en die eisen stelt aan de veiligheid en het gebruik van elektrische installaties. de arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140-norm als bindend.

Onderhoud door VHT = Zorgeloos koken

De waarde van optimaal functionerend keukenapparatuur is niet te onderschatten. U als klant moet daarop altijd kunnen vertrouwen.

Apparatuur die u gebruikt is onderhevig aan slijtage. Om uw apparatuur optimaal te kunnen gebruiken is regelmatig onderhoud nodig. Het laten uitvoeren van onderhoud aan uw apparatuur zorgt voor minder storingen (en voorkomt ook hoge extra kosten) en een beter functionerende keuken.

Verhagen Horeca Techniek voert het onderhoud voor u uit. Tijdens onderhoud wordt uw apparatuur nagekeken op juiste werking, veiligheid en slijtage. Eventuele benodigde reparaties worden direct tijdens onderhoud uitgevoerd of bij grotere reparaties maken wij met u een nieuwe afspraak, wanneer het u uitkomt, om reparaties uit te voeren zodat uw keuken optimaal kan blijven functioneren. 

Tijdens het onderhoud is het de gelegenheid om uw elektrische apparatuur te laten keuren conform de, door de ARBO-wet verplichte, NEN 3140 normen. Indien u dit tijdens het onderhoud laat uitvoeren kunnen wij dit voor een scherpe prijs aanbieden, dan wel bij afkeur u te voorzien van het juiste advies of direct te repareren.