Heeft u vragen over onderhoud?

Onderhoud door VHT = Zorgeloos koken

De waarde van optimaal functionerend horeca apparatuur is niet te onderschatten. U als klant moet daarop altijd kunnen vertrouwen. Apparatuur die u gebruikt is onderhevig aan slijtage. Om uw horeca apparatuur optimaal te kunnen gebruiken is onderhoud regelmatig nodig. 

Voordelen van onderhoud

Hoe gaat onderhoud in zijn werking

Bij VHT kunt u onderhoud laten plegen op afspraak of aan de hand van een contract. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt voor onderhoud zal één van onze monteurs uw horeca apparatuur inspecteren. Tijdens inspectie wordt er gekeken naar de staat van het apparaat, of er onderdelen toe zijn aan vervanging, of het apparaat goed presteert en of uw apparatuur veilig functioneert. 

Kleine reparaties proberen wij zo veel mogelijk uit te voeren tijdens het onderhoud. En voor grote reparaties maken wij een nieuwe afspraak.

Tijdens het onderhoud is het de gelegenheid om uw elektrische apparatuur te laten keuren conform de, door de Arbowet verplichte, NEN 3140 normen. Indien u dit tijdens het onderhoud laat uitvoeren kunnen wij dit voor een scherpe prijs aanbieden, dan wel bij afkeur u te voorzien van het juiste advies of direct te repareren.

Wanneer wij constateren dat u uw apparatuur niet optimaal gebruikt geven wij u tips tijdens het onderhoud, zodat u efficienter kunt werken.

horeca apparatuur reparatie

Wat is NEN 3140?

NEN 3140 is een norm waarin de Arbowet en het Arbo besluit wordt verwezen en die eisen stelt aan de veiligheid en het gebruik van elektrische installaties. De arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen beschouwen de NEN 3140-norm als bindend.

Contracten

Soorten contracten die onze klanten doorgaans hebben zijn:

Hotels / Instellingen

Eenmaal per maand onderhoud. Al uw apparatuur wordt binnen een half jaar onderhouden. Dit doen we door elke maand een groep apparaten te behandelen.

Bedrijfsrestaurants / Restaurants

Tweemaal per jaar. Al uw apparatuur wordt om de 6 maanden volledig nazien.

Lunchroom / Café

Eenmaal per jaar. Al uw apparatuur wordt om de 12 maanden volledig nazien.

 

Voordelen van een contract:

Wanneer u een contract bij ons afsluit heeft dat verschillende voordelen. Zo krijgt u korting op onderdelen en krijgt u voorrang bij storingen, zodat u extra snel geholpen kunt worden wanneer u met defecte apparatuur zit.

Wanneer u geïnteresseerd bent in een onderhoudscontract kunt u contact opnemen met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Kosten

Wanneer u aangeeft interesse te hebben in een onderhoudscontract komen wij eerst bij u langs om de apparatuur te inventariseren en te bespreken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Aansluitend zullen wij u dan een offerte aanbieden.

Service regio

De regio waar wij in werkzaam zijn en onze klanten zich bevinden valt binnen Noord-Holland, het noorden van Zuid-Holland, het westen van Utrecht en het zuiden van Flevoland.