Horeca keuken van Verhagen Horeca Techniek

Plaatsing van horeca keukens

Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan voor een horeca keuken. Wij doen ons uiterste best om je de beste prijzen te bieden, zonder in te leveren op kwaliteit.

Service regio’s

 • Noord-Holland

 • Zuid-Holland

 • Westen van Utrecht
 • Zuiden van Flevoland

Op maat gemaakte horeca keuken

Een professionele keuken is het kloppend hart van elke horecaonderneming, en het creëren van een ruimte die zowel functioneel als efficiënt is, vereist expertise en aandacht voor detail. Of je nu droomt van een op maat gemaakte horeca keuken die naadloos aansluit op je unieke behoeften, of op zoek bent naar een slim ontworpen ruimte die de workflow optimaliseert, wij staan klaar om je visie tot leven te brengen. Met jarenlange ervaring in het inrichten van professionele keukens, zijn wij jouw partner in het ontwerpen, leveren en plaatsen van keukenapparatuur die voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en duurzaamheid.

Ons dienstenoverzicht

Wij begrijpen dat elke horeca keuken uniek is en eigen specifieke behoeften heeft. Daarom bieden we een breed scala aan plaatsingsdiensten aan die zijn ontworpen om elke keuken op maat te maken en te voldoen aan de individuele eisen van onze klanten. Onze diensten omvatten:

 • Ontwerp op maat: Wij ontwerpen jouw horeca keuken van de grond af aan, met een lay-out die aansluit bij jouw operationele behoeften en stijlvoorkeuren.
 • Efficiënte inrichtingsopties: Met een diep begrip van ergonomie en keukenlogistiek, richten we jouw ruimte efficiënt in, zodat jouw team de beste prestaties kan leveren.
 • Flexibele plaatsingsdiensten: Of het nu gaat om de installatie van nieuwe apparatuur of de complete inrichting van een nieuwe keuken, onze ervaren monteurs zorgen voor een naadloze integratie.

We zetten ons in om keukens te leveren die niet alleen mooi zijn, maar ook voldoen aan de praktische eisen van de drukke horeca. Jouw keuken is de plek waar magie gebeurt, en wij helpen die magie te optimaliseren.

Het proces van ontwerp tot installatie van je horeca keuken

Het realiseren van jouw ideale horeca keuken is een gestroomlijnd proces, dat bestaat uit de volgende stappen:

 • Consultatie en ontwerp: Onze experts werken nauw met je samen om je wensen en eisen te begrijpen. We creëren een eerste ontwerp dat jouw visie weerspiegelt.
 • Feedback en aanpassing: Na het presenteren van het ontwerp, verzamelen we jouw feedback en voeren we de nodige aanpassingen door om het perfecte ontwerp te waarborgen.

 • Definitief ontwerp en goedkeuring: Zodra je helemaal tevreden bent, ronden we het definitieve ontwerp af en krijgen we jouw goedkeuring.

 • Installatie: Onze gekwalificeerde monteurs nemen de praktische uitvoering op zich, van het plaatsen en aansluiten van apparatuur tot de volledige inrichting van de keuken.

 • Inspectie en oplevering: Na de installatie voeren we een grondige inspectie uit en geven we een gedetailleerde uitleg van het nieuwe systeem. Pas als alles naar wens is, beschouwen we het project als voltooid.

Ons doel is om een soepele en zorgeloze ervaring te garanderen van begin tot eind, zodat je snel van je nieuwe horeca keuken kunt genieten.

Tweedehands, gereviseerd, en hergebruik in je horeca keuken

Het opzetten van een professionele keuken kan een aanzienlijke investering zijn. Daarom bieden we niet alleen tweedehands en gereviseerde keukenapparatuur aan, maar bieden we ook de mogelijkheid om bestaande delen of apparaten van jouw oude keuken te hergebruiken. Dit kan een kosteneffectieve en duurzame optie zijn, vooral als je gehecht bent aan bepaalde onderdelen die nog goed functioneren. We inspecteren en passen deze onderdelen aan waar nodig, zodat ze perfect integreren in je nieuwe of opgeknapte keuken. Dit alles zorgt ervoor dat je keuken up-to-date en efficiënt blijft, terwijl je de kosten en impact op het milieu beperkt.

Hoogwaardige en duurzame horeca keukenapparatuur

Wij streven ernaar om een breed assortiment aan keukenapparatuur aan te bieden, dat voldoet aan de diverse behoeften van onze klanten. Van geavanceerde ovens en kookplaten tot betrouwbare koelsystemen en innovatieve vaatwassers, onze productlijn is zorgvuldig samengesteld om kwaliteit en duurzaamheid te garanderen. Elk apparaat dat wij aanbieden, is geselecteerd op basis van prestatie, efficiëntie, en lange levensduur, zodat je erop kunt vertrouwen dat je investering langdurig waarde toevoegt aan jouw keuken.

Jouw horeca keuken volgens de regelgeving

Elke horeca keuken dient te voldoen aan strenge inrichtingseisen en normen om veiligheid, hygiëne en efficiëntie te garanderen. Bij Verhagen Horeca Techniek zorgen we ervoor dat jouw keuken niet alleen voldoet aan deze eisen, maar ze zelfs overtreft. We houden rekening met alles, van ruimtelijke opstelling tot materiaalkeuze, en zorgen voor naleving van de HACCP-normen die kritisch zijn voor voedselveiligheid.

Daarnaast zorgen we ervoor dat alle elektrische installaties voldoen aan de NEN 3140-norm. Deze norm zorgt ervoor dat jouw keukenapparatuur veilig is in gebruik en beheer, en vermindert het risico op elektrische ongevallen. Door deze normen te implementeren, garanderen we dat jouw keuken veilig en volgens de laatste voorschriften werkt.

Start vandaag nog met het realiseren van je droomkeuken

Ben je klaar om jouw horeca keuken naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op! Bij Verhagen Horeca Techniek staan we klaar om je te helpen met elke vraag of behoefte die je hebt over keukenapparatuur en -inrichting. Of het nu gaat om een nieuwe installatie, een renovatie of gewoon wat advies, ons deskundige team is hier om je te ondersteunen.

Vraag een offerte aan

Klaar om jouw droomkeuken werkelijkheid te laten worden met een design dat helemaal past bij wat jij nodig hebt om creatief en efficiënt aan de slag te gaan? Vul hieronder je gegevens in voor een vrijblijvende offerte of als je meer wilt weten over wat we voor je kunnen doen. Bij Verhagen Horeca Techniek brengen we jouw visie tot leven.