Vacatures bij Verhagen Horeca Techniek

Is “ontzorgen” de lijfspreuk die bij jou past?

Over Verhagen Horeca Techniek

Verhagen Horeca Techniek “ontzorgt” een breed scala aan klanten in het westen van Nederland, omtrent het onderhoud en storingen oplossen van grootkeuken apparatuur. Denk hierbij aan ziekenhuizen, zorgcentra, Shell stations, hotels, restaurants en sport accommodaties.

Verhagen Horeca Techniek is gevestigd in Bennebroek en heeft de afgelopen 30 jaar een betrouwbare naam opgebouwd in de regio en bij klanten. Naast het onderhoud en verhelpen van storingen en plaatsen van gehele nieuwe keukens, zien we je graag meedenken met de klant over aanpassingen of vernieuwingen van grootkeuken apparatuur of meer. Bekijk het actuele aanbod van de vacatures die wij momenteel open hebben staan.

Senior Servicemonteur

Ben jij een ervaren monteur en is geen storing te gek voor jou? Ben je graag op pad en doe je lekker je eigen ding? Dan is deze positie wat voor jou!

Junior Servicemonteur

Op zoek naar een werkplek waar je veel kan leren? Waar je met mensen werkt die alle kneepjes van het vak kennen? Check deze vacature!

Commercieel medewerker

Heb jij ervaring in verkoop en het onderhouden van klantrelaties? Weet jij klanten blij te houden en te overtuigen van een nieuw contract? Klik hier!

Wij werken o.a. voor: