Over Verhagen Horeca Techniek

Wij voorkomen en verhelpen storingen aan grootkeuken apparatuur

Welkom bij Verhagen Horeca Techniek

Verhagen Horeca Techniek B.V. is jouw vertrouwde partner voor het onderhoud en de reparatie van professionele keukenapparatuur. Al meer dan 30 jaar ondersteunen we horecaondernemingen in het westen van Nederland, waarbij we ons onderscheiden door onze ervaring en expertise.

Vanuit ons kantoor in het pittoreske Bennebroek staan we altijd klaar om je te helpen. Ons team blinkt uit in kennis van horeca apparatuur en heeft een passie voor het vak, wat ons tot experts maakt in het oplossen van technische problemen. Bij Verhagen Horeca Techniek is kennisdeling belangrijk en ons team blijft continu leren om de beste service te bieden.

Of je nu behoefte hebt aan regulier onderhoud, een spoedreparatie of advies over je keukenapparatuur, wij staan voor je klaar. We zijn trots op onze snelle service, oplossingsgerichte aanpak en vakmanschap.

+

35

7 dagen per week beschikbaar en op tijd bij jou op locatie

+

35

Onafhankelijkheid en ongebonden aan merken

+

10k+

NEN 3140-norm bevoegd

+

2k+

Flexibel in het oplossen van problemen

All round en onafhankelijk

Met veel trots verrichten wij inmiddels al meer dan 30 jaar onderhoud en reparatie aan grootkeuken apparatuur in de horeca in het westen van Nederland. Wanneer je belt of mailt staan wij bij jou op de stoep om je problemen op te lossen. Zodat jij snel weer verder kunt gaan met waar je goed in bent: koken!

Veel bedrijven werken samen met Verhagen Horeca Techniek omdat ze weten wat ze kunnen verwachten, namelijk: razendsnelle service, een oplossingsgerichte aanpak en vakmanschap. Dat zijn de pijlers waarop wij als bedrijf gebouwd zijn. Kortom, onze hele organisatie is erop gericht om je keuken optimaal te laten draaien en werkend te houden.

Europees Sociaal Fonds

Verhagen Horeca Techniek erkent de toenemende uitdaging om technisch personeel aan te trekken en te behouden in Nederland, een probleem dat in veel sectoren speelt, inclusief de grootkeuken techniek. Als reactie hierop zetten we actief in op het investeren in ons technische team. Ons doel is om up-to-date te blijven met de diversiteit en de evoluerende technische aspecten van de apparatuur waarmee we werken.

We hebben een intern traject opgezet om de behoeften en wensen van ons personeel in kaart te brengen. Dit helpt ons bij het afstemmen van onze systemen, processen en de ontwikkeling van onze medewerkers. We introduceren nieuwe systemen, passen onze processen aan en leggen een continue nadruk op training voor onze monteurs. Deze aanpak garandeert dat VHT in staat blijft om onze klanten snel, bekwaam en met een vriendelijke service te bedienen. Dit initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door een subsidie van het Europees Sociaal Fonds.

Service van VHT

Als klant moet je altijd kunnen rekenen op onze service. Afhankelijkheid van optimaal functionerende keukenapparatuur is niet te onderschatten! Daarom beschikt onze monteur over een service bus met een breed assortiment aan onderdelen. Mochten zij een onderdeel niet beschikbaar hebben, dan zullen zij streven naar een zo goed mogelijke oplossing om het proces in uw keuken zo min mogelijk te verstoren.

Omdat VHT onafhankelijk werkt kan je voor de meest uiteenlopende soorten merken apparatuur bij ons terecht. Niet alleen voor reparatie maar ook voor preventief onderhoud. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

 • Combisteamers

 • Gasfornuizen
 • Vaatwasmachines
 • Inductie kookapparatuur
 • Koffiemachines
 • Salamander
 • Snijmachines
 • Friteuses
 • Magnetrons
 • Kookketels
 • Hoge druksteamer

Wij werken o.a. voor:

Wat is NEN 3140?

De NEN 3140-norm, die verwijzingen bevat naar de Arbowet en het Arbobesluit, stelt specifieke eisen aan de veiligheid en het gebruik van elektrische installaties. Deze norm wordt door de arbeidsinspectie en verzekeringsmaatschappijen als bindend erkend.