Vacature Servicemonteur

Senior Servicemonteur

Ben jij een ervaren Servicemonteur met een passie voor het onderhouden, repareren of plaatsen van apparatuur? Wil je werken in een gemoedelijke bedrijfscultuur waar jouw inzet en expertise echt gewaardeerd worden? Dan is Verhagen Horeca Techniek op zoek naar jou! Lees verder voor meer informatie over de vacature servicemonteur.

Wat ga je doen?

Voor de vacature servicemonteur bij Verhagen Horeca Techniek zoeken we iemand die verantwoordelijk is voor het onderhoud en het oplossen van storingen aan grootkeuken apparatuur. Je werkt zelfstandig en hebt dagelijks contact met onze planner en de verkoopafdeling. Je bent niet alleen technisch bezig; communicatie met klanten en collega’s is een essentieel onderdeel van je functie. Daarnaast plaats je regelmatig nieuwe apparatuur of keukens en wordt jouw adviserende rol zeer gewaardeerd.

Een typische dag als servicemonteur bij VHT

Je begint de dag met een lekker bakkie koffie op de zaak en babbelt wat met je collega’s. Nog even je bus inladen met de juiste onderdelen voor je klussen voor die dag en daarna ga je op pad naar je eerste klant. Bij aankomst verteld de klant wat het probleem is met de apparatuur. Met jouw kennis van elektrotechniek analyseer en los je de storing op. Na het testen van de apparatuur zorg je ervoor dat alles weer naar behoren werkt, zodat de klant verder kan met zijn werk.

Vervolgens rijd je door naar de volgende klus en zo gaat de dag lekker vlot voorbij. Na een dag van verschillende reparaties en onderhoudswerkzaamheden keer je terug naar huis met de bedrijfswagen, klaar om morgen weer aan de slag te gaan!

Wat maakt deze functie uniek?

Bij Verhagen Horeca Techniek krijg je de kans om echt te ontzorgen. Met ons ‘1 bezoek beleid’ zorgen we ervoor dat problemen snel en efficiënt worden opgelost. Bovendien bieden wij onze monteurs meer uitdagingen aan, waardoor zij meer gewaardeerd worden door onze klanten.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen de € 3.500 en € 4.500 per maand voor een 38-urige werkweek

 • Pensioen volgens CAO Metaalbranche

 • Een goede bonusregeling

 • 12 ADV dagen bij een 38-urige werkweek

 • Een bedrijfsauto, smartphone, tablet en bedrijfskleding

 • Budget tot het volgen van trainingen

 • Sportabonnement en andere secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij zoeken

 • Minimaal een diploma in Electro techniek/CV-techniek

 • Minimaal 3 jaar ervaring binnen elektronica onderhoud en reparatie

 • Begrip van elektrische schema’s en exploded views

 • In bezit van rijbewijs B

 • Positieve en empathische houding naar klanten en collega’s

 • Commercieel inzicht en een oplossingsgerichte instelling

 • Maximaal 30 km wonend van werkplek (Bennebroek)

Waar ga je werken?

De standplaats voor de vacature servicemonteur is voornamelijk binnen een straal van 30 km rondom Bennebroek. Het soort locatie waar je werkt varieert met de dag. Van Huis ter Duin tot een Shell Station, van Michelin sterrenrestaurants tot de plaatselijke patatzaak, van kloosters tot de luchthaven. Verder hebben we veel klanten aan het strand in Zandvoort en Noordwijk. En de steden Haarlem, Amsterdam en Leiden.

Verhagen Horeca Techniek voorkomt en verhelpt storingen aan jouw professionele keukenapparatuur.

Over VHT

Verhagen Horeca Techniek staat al meer dan 30 jaar bekend als een betrouwbaar en duurzaam bedrijf in het westen van Nederland. Gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van storingen aan professionele keukenapparatuur, zijn wij de go-to partner voor tal van horecabedrijven. Onze service kenmerkt zich door razendsnelle reactietijden, oplossingsgerichtheid en puur vakmanschap. Naast onderhoud en reparatie, zijn we ook actief in de plaatsing en verkoop van zowel nieuwe als gereviseerde grootkeuken apparatuur.

Onze positieve en oplossingsgerichte instelling onderscheidt ons in de markt. Wij geloven sterk in de kracht van ons team en de unieke waarde van iedere individuele medewerker.

Solliciteer direct!

Is “ontzorgen” de lijfspreuk die bij jou past?