Heeft u vragen over reparatie?

Reparatie door VHT

Ervaart u mankementen aan uw horeca apparatuur, dan kunt u contact opnemen met Verhagen Horeca Techniek B.V. om een afspraak te maken voor reparatie. Wij plannen zo snel mogelijk een afspraak voor u in op het moment dat u het beste uitkomt. Eén van onze monteurs zal langs komen met een service bus vol gereedschap en onderdelen om uw horeca apparatuur te repareren. Wanneer de monteur de reparatie aan uw horeca apparatuur heeft volbracht kunt u weer aan het werk.

Het komt wel eens voor dat de wij niet het juiste onderdeel hebben om uw reparatie te volbrengen. Wij zullen dit onderdeel dan bestellen en op een later moment wanneer het u uitkomt installeren. Is een machine zodanig defect dat de reparatie niet ter plekke plaats kan vinden dan nemen wij de machine mee en voeren wij de reparatie uit in onze werkplaats. Na de reparatie brengen wij de machine weer terug en installeren wij hem weer op netjes terug op zijn plaats. 

Heeft u twijfels of het nog financieel verstandig is om uw horeca apparatuur te repareren dan kunnen onze monteurs daar in helpen u advies te geven. Is de machine niet meer te repareren of is het financieel niet meer verstandig om de machine te repareren dan kunnen wij voor elk budget tot een oplossing komen en wij u verder helpen aan nieuwe keukenapparatuur

Kosten

Wij rekenen doorgaans aan onze klanten voorrijkosten en een uurtarief voor onze monteur met een minimum van een half uur. Naast deze kosten zullen wij ook de kosten van de onderdelen die nodig zijn voor reparatie in rekening brengen.

Onze service regio

De regio waar in wij werkzaam zijn en onze klanten zich bevinden valt binnen Noord-Holland, het noorden van Zuid-Holland, het westen van Utrecht en het zuiden van Flevoland.

Voorkomen is beter dan genezen!

Lees hier meer over ons onderhoud.