Onderhoud door VHT

Afhankelijkheid van optimaal functionerende keukenapparatuur is niet te onderschatten! U als klant moet daarop altijd kunnen vertrouwen.

Apparatuur die u gebruikt is onderhevig aan slijtage. Het is daarom van belang om uw apparatuur ook goed te onderhouden. Niet alleen met schoonhouden. Om uw apparatuur optimaal te kunnen gebruiken is regelmatig onderhoud nodig. Het laten uitvoeren van onderhoud aan uw apparatuur zorgt voor minder storingen (en voorkomt ook hoge extra kosten) en een beter functionerende keuken.

Verhagen Horeca Techniek voert het onderhoud voor u uit. Tijdens onderhoud wordt uw apparatuur nagekeken op juiste werking, veiligheid en slijtage. Eventuele benodigde reparaties worden direct tijdens onderhoud uitgevoerd of bij grotere reparaties maken wij met u een nieuwe afspraak, wanneer het u uitkomt, om reparaties uit te voeren zodat uw keuken optimaal kan blijven functioneren. Tijdens het onderhoud is het de gelegenheid om uw elektrische apparatuur te laten keuren conform de, door de ARBO-wet verplichte, NEN 3140 normen. Indien u dit tijdens het onderhoud laat uitvoeren kunnen wij dit voor een scherpe prijs aanbieden, dan wel bij afkeur u te voorzien van het juiste advies of direct te repareren.