Service van VHT

Als klant moet u altijd kunnen rekenen op onze service. Afhankelijkheid van optimaal functionerende keukenapparatuur is niet te onderschatten! Daarom beschikt onze horeca monteur over een service bus met een breed assortiment aan onderdelen. Mochten zij een onderdeel niet beschikbaar hebben, dan zullen zij streven naar een zo goed mogelijke oplossing om het proces in uw keuken zo min mogelijk te verstoren.

Omdat VHT onafhankelijk werkt kunt u voor de meest uiteenlopende soorten merken apparatuur bij ons terecht. Niet alleen voor reparatie maar ook voor preventief onderhoud. Enkele voorbeelden hiervan zijn:

Veel voorkomende merken, waar onze monteurs aan werken zijn:

Salvis, Franke, Electrolux, Rational, Hobart, Rhima, Winterhalter, Meiko, Bravilor, Animo, Pitco, Modular, Frifri, Palux, Eloma, MKN, Mareno, Berkel, Alto-Shaam, ELRO, Rieber etc. etc.

Ook voor onderdelen van uw apparatuur kunt u bij ons terecht!

Keukenapparatuur van VHT

Nieuw en gebruikte apparatuur, ook daar zorgen wij voor!

Het kan natuurlijk gebeuren dat uw apparatuur niet meer te repareren is of dat het financieel niet meer aantrekkelijk is om een reparatie uit te voeren. Onze horeca monteur kan u daar goed in adviseren. Door ons uitgebreide leveranciersnetwerk kunnen wij ook nieuwe (vervangende) apparatuur leveren. Ook hier zijn wij niet merk gebonden. Vraag daarom geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij doen ons uiterste best om apparatuur tegen zo gunstig mogelijke prijs aan te bieden. 

Gun een apparaat een tweede leven!

Soms komt het voor dat uw apparatuur vervangen moet worden maar dat het financieel even niet gunstig uitkomt. Ook in dit soort gevallen proberen wij u zo goed mogelijk te helpen omdat wij over het algemeen ook beschikken over gebruikte apparatuur. Deze apparatuur wordt in onze werkplaats gerepareerd en getest. Zo bent u weer verzekerd van een goed werkend apparaat zonder dat u veel kosten moet maken voor nieuwe apparatuur.

Wilt u meer weten of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neemt u dan gerust contact met ons op.