Vacature Commercieel Medewerker

Commercieel medewerker

Ben je gepassioneerd over horecatechniek en klaar om je commerciële vaardigheden naar een hoger niveau te tillen? Verhagen Horeca Techniek bied je een uitdagende en unieke kans als Commercieel Medewerker!

Wat ga je doen?

Als Commercieel Medewerker bij Verhagen Horeca Techniek speel je een cruciale rol in de groei van ons bedrijf. Je focust op omzetgroei, klant uitbreiding, en verbreding van onze markt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verhogen van de Salvis beleving door het verzorgen van presentaties, workshops, en vertegenwoordiging op beurzen.

Een typische dag bij VHT als Commercieel Medewerker

Je dag begint gezellig met een kopje koffie samen met het team op ons kantoor in Bennebroek, waar je de planning van de dag doorneemt en de laatste afspraken afstemt. Hierna plan je nog wat afspraken in en bereid je je grondig voor op je volgende klant bezoek. Vervolgens ga je op pad om klanten en leads te bezoeken. Je werkt nauw samen met onze finance-afdeling, planners en monteurs om ervoor te zorgen dat klant projecten soepel en volgens plan verlopen. Bij elk bezoek presenteer je onze producten en diensten, en zorg je voor een optimale klantbeleving. Gedurende de dag houd je contact met het team op kantoor om updates te geven en te ontvangen over lopende projecten. Na je bezoeken keer je terug naar kantoor om je bevindingen te delen, de resultaten te evalueren en je voor te bereiden op de volgende dag.

Wat maakt deze functie uniek?

Deze functie biedt een unieke combinatie van verkoop en import verantwoordelijkheden binnen een bedrijf dat trots is op zijn razendsnelle service, oplossingsgerichte aanpak en vakmanschap​.

Wat wij bieden

 • Een salaris tussen € 2.500 en € 4.500 per 38 uur

 • Pensioen volgens CAO Metaalbranche

 • Een goede bonusregeling

 • 12 ADV dagen bij een 38-urige werkweek

 • Een bedrijfsauto, smartphone en tablet
 • Doorgroeimogelijkheden en professionele ontwikkeling door trainingen en cursussen
 • Sportabonnement en andere secundaire arbeidsvoorwaarden

Wat wij zoeken

 • MBO/HBO denkniveau

 • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring
 • Interesse in techniek, enige kennis van grootkeukeninrichting; kookervaring is een pre
 • In bezit van rijbewijs B

 • Positieve en empathische houding naar klanten en collega’s

 • Commercieel inzicht en een oplossingsgerichte instelling

 • Uitstekende communicatievaardigheden

Waar ga je werken?

Je werkplek bij Verhagen Horeca Techniek is dynamisch en afwisselend. Je zult regelmatig op ons kantoor in Bennebroek zijn, maar ook veel onderweg naar klanten en leads in de Randstad, variërend van prestigieuze hotels en Michelinster restaurants tot lokale snackbars en bedrijfskantines. Met een rijke klantenkring in Haarlem, Amsterdam, Leiden, en de stranden van Zandvoort en Noordwijk, biedt deze rol je de kans om een breed netwerk op te bouwen terwijl je onze hoogwaardige service en grootkeuken apparatuur vertegenwoordigt.

Over VHT

Verhagen Horeca Techniek staat al meer dan 30 jaar bekend als een betrouwbaar en duurzaam bedrijf in het westen van Nederland. Gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van storingen aan professionele keukenapparatuur, zijn wij de go-to partner voor tal van horecabedrijven. Onze service kenmerkt zich door razendsnelle reactietijden, oplossingsgerichtheid en puur vakmanschap. Naast onderhoud en reparatie, zijn we ook actief in de plaatsing en verkoop van zowel nieuwe als gereviseerde grootkeuken apparatuur.

Onze positieve en oplossingsgerichte instelling onderscheidt ons in de markt. Wij geloven sterk in de kracht van ons team en de unieke waarde van iedere individuele medewerker.

Solliciteer direct!

Is “ontzorgen” de lijfspreuk die bij jou past?